Binance

Waarschijnlijk heb je er de afgelopen jaren weleens van gehoord: cryptocurrencies. Voornamelijk de bitcoin is vaak in het nieuws geweest en door de enorme koerswisseling in 2013 heel erg bekend geworden. In de jaren daarna zijn er veel bedrijven gestart met het verhandelen van deze bitcoin en kwamen er steeds meer cryptocurrencies bij. Daardoor zijn sommige van deze bedrijven overgestapt naar het worden van een crypto exchange. Hier kunnen anderen hun cryptocurrency kopen en verhandelen met mensen over de hele wereld. Een van deze bedrijven is het bedrijf Binance. Dit is tegenwoordig ook de grootste crypto exchange van de hele wereld. 

Crypto vergelijken doe je bij Descrypted: https://www.descrypted.com/vergelijken/

Wat is Binance

Zoals hierboven al vermeld was, is Binance het de grootste crypto exchange ter wereld. Zij zijn een innovatieve crypto exchange en zijn gestart in 2017. In de acht maanden na hun oprichting zijn ze al uitgegroeid tot de grootste crypto exchange van de hele wereld. Tegenwoordig heeft het bedrijf vestigingen in meer dan twintig landen en telt het in totaal meer dan 1300 medewerkers. Naast het zijn van een crypto exchange, doet Binance ook nog meer zaken. Zij zijn bijvoorbeeld aardig actief in de blockchain industrie en ze hebben een eigen academy om zo de kennis over cryptocurrencies en blockchain te verspreiden naar andere mensen. Ook hebben zij een volledig eigen wallet gecreëerd en bieden ze ondersteuning aan bedrijven welke met blockchain technologie bezig zijn.

Wat vinden mensen van Binance

Als je kijkt naar wat de gebruikers van Binance vinden van hun praktijken, is dat zeer positief. De Binance review staat op google met een 4.7 van een totaal van 5. Hierdoor is het ook duidelijk dat veel beginners makkelijk overweg kunnen met de manier hoe Binance het vormgeeft. Veel mensen zijn ook zeer tevreden over de gegeven veiligheid van het bedrijf. Dit is natuurlijk een zeer belangrijk punt in de cryptocurrency wereld en zorgt er daardoor al snel voor dat mensen het fijn vinden om hun cryptocurrency bij zo’n bedrijf te halen. Zo wordt er namelijk onder andere gebruik gemaakt van AI en gezichtsherkenning zodat niet iedereen zomaar jouw wallet in kan.